Varggatan


Lättläst sida

Varggatan ligger i den norra delen av Landskrona. Här finns fina grönytor och växthus som man kan odla i. På Varggatan finns flera olika verksamheter.

Varggatan

Lotus

I Lotus arbetar vi med tydliggörande pedagogik. Tydliggörande pedagogik förklarar vad som ska hända, när det ska hända, med vem det ska hända och vad som ska hända sedan. Med tydliggörande pedagogik ges förutsättningar till högre självständighet. Vi erbjuder aktiviteter utifrån individuella scheman. Vi gör även aktiviteter i grupp. Exempel på aktiviteter vi gör är ärenden, arbetsuppgifter till företag, trädgårdsarbete och promenader.

 

Mellangruppen

I Mellangruppen arbetar vi med kommunikation. Vi använder teckenkommunikation och olika former av bildstöd. Vi erbjuder både individuella aktiviteter och gruppaktiviter. Exempel på aktiviteter är musik och sång med tecken, gymnastik och rörelse, promenader i skog, tvättar och stryker, arbetsuppgifter till företag och andra kreativa aktiviteter.

 

Moa

I Moa arbetar vi med tydliggörande pedagogik. Tydliggörande pedagogik förklarar vad som ska hända, när det ska hända, med vem det ska hända och vad som ska hända sedan. Med tydliggörande pedagogik ges förutsättningar till högre självständighet. Vi erbjuder aktiviteter utifrån individuella scheman.Vi har aktiviteter enskilt och i olika grupper. Exempel på aktiviteter vå gör är musik och sång, teckenkommunikation, relation play, ärenden och promenader.

 

Paletten

I Paletten erbjuder vi aktiviteter inom hantverk och skapande. Vi arbetar med material som ull, lera, betong och papper. Av dessa material tillverkar vi olika föremål och dekorationer för hem och trädgård. Det vi tillverkar finns sedan till försäljning i daglig verksamhets butik på Parkgatan.

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta enhetschef  
Kontakta enhetschef

Maria Nyborg
0418-47 04 50
maria.nyborg@landskrona.se

Läs om våra olika dagliga verksamheter  
Läs om våra olika dagliga verksamheter