Norra Kyrkogrändens dagverksamhet för aktiva personer med demenssjukdom


Lättläst sida

Personer med demenssjukdom som lever ett aktivt liv kan delta i olika aktiviteter anpassade efter de egna behoven. Det kan till exempel vara fysisk träning, yoga, mindfullness, aktivitetsträning, IT och digital teknik.

För att få tillgång till ett brett utbud av aktiviteter har vi samarbete med bland annat Puls Arena, bibliotek, museum, konsthall och frivilligorganisationer. Två gånger i veckan har vi tillgång till en minibuss.

Vi finns i centrala Landskrona

Dagverksamheten ligger på bottenplan på Norra Kyrkogränden 17. Alldeles bredvid Anhörigcentrum finns våra två aktivitetsrum, ett litet kök och vår gemensamma uteplats. Här har vi möjlighet att ta emot sex deltagare per dag. 

En äldrepedagog och en Silvia-certifierad undersköterska finns på plats dagligen. Men för att teamet ska vara multiprofessionellt så har vi tillgång till både arbetsterapeut och demenskonsult.

Ansök hos en handläggare

Personer som kan vara aktuella för dagverksamhet måste göra en ansökan hos en biståndshandläggare på omsorgsförvaltningen. Sedan görs en bedömning av behovet av dagverksamhet. Därefter får personen ett besked om vilken dagverksamhet som eventuellt är aktuell för just den personen.

Biståndshandläggare:

Telefontid: 
Må-Fre 10.00-12.00
Ons 13.00-15-00

0418-47 09 88

 

Varmt välkommen!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta Norra Kyrkogrändens dagverksamhet  
Kontakta Norra Kyrkogrändens dagverksamhet

Norra Kyrkogränden 17
0418-47 34 81

Biståndshandläggare
0418-47 09 88

Enhetschef  
Enhetschef

Sarah Delin Persler
0418-47 39 31
sarah.delinpersler@landskrona.se