MÅ BRA vecka i Landskrona 15-19 maj 2017

MÅ BRA veckan är en temavecka med fokus på hälsa och välbefinnande och arrangeras av omsorgsförvaltningen. MÅ BRA veckan ersätter tidigare års Äldrevecka och vänder sig nu till en bredare målgrupp. Syftet med MÅ BRA veckan är att bidra till aktivitet, glädje, social gemenskap och välmående.

Vad händer i Landskrona under MÅ BRA veckan?

Under MÅ BRA veckan anordnas olika aktiviteter så som musikunderhållning, gymnastik, föreläsningar, kaktävling, rullatorbesiktning, biljard, kortspel, dans med levande musik, promenad och guidad visning i Landskrona, musikquiz, allsång, bingo, fika och mycket mer. Förvaltningschef Christin Jonsson inviger MÅ BRA veckan måndag den 15 maj kl. 14 på träffpunkt Fröjdenborg. Tryckta program finns att hämta på träffpunkterna Västra Fäladen och Fröjdenborg samt på Anhörigcentrum. MÅ BRA veckan arrangeras av Anhörigcentrum.

Den 18 maj anordnar omsorgsförvaltningen Kvalitetsmässan ”Liv & Lust i omsorgen” i församlingshemmet kl. 10-16. Omsorgsförvaltningen vill skapa en dialog mellan dig som besökare och oss som arbetar inom omsorgen. Kvalitetsmässan ska ge inspiration och visa dig hur verksamheten utvecklas. 20 utställare deltar under mässan. Dennis Westerberg inspirationsföreläser om hur du kan vara den bästa versionen av dig själv i alla lägen.Våra politiker i omsorgsnämnden finns tillgängliga för frågor och samtal. Ordföranden inviger mässan. Det bjuds på kaffe, kaka och frukt. 

Varmt välkomna till en hälsosam och inspirerande vecka!

Programblad att ladda ner

MÅ BRA veckan

Kvalitetsmässan den 18 maj

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Anna Söderquist