Semestervecka på Lill-Olas tillsammans med Anhörigcentrum

Bild lill olas.jpg

Anhörigcentrum erbjuder dig som är anhörig möjlighet att vara med på aktiviteter och föreläsningar i Borstahusens sommarstuga mellan den 21-25 augusti. Den 24-25 augusti är alla Landskronabor välkomna oavsett om du är anhörig eller inte.

Vi välkomnar dig som är anhörig till någon som har ett fysiskt eller psykiskt funktionshinder, är långvarigt sjuk eller äldre till hela semesterveckan på Lill-Olas eller valfria dagar. Veckans två sista dagar riktar sig till alla kommunmedborgare.

Under veckan annordnas bland annat föreläsning om hälsa, skrattyoga, guidade promenader, mindfulness och mycket mera.

Aktiviteterna pågår mellan klockan 10.00-17.00 vid Lill Olas väg 59, Borstahusen. Kostnaden per dag är 80 kronor och inkluderar frukost, lunch, eftermiddagsfika och aktiviteter. Har du några frågor eller önskar anmäla dig är du välkommen att kontakta Anhörigcentrum senast 14 augusti på telefon 0418-47 34 11.

Anhörigcentrum erbjuder även andra aktiviteter under sommaren. Du kan läsa mer om vad som händer på Anhörigcentrums hemsida.

Varmt välkomna!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Therese Achiniotis