Välbesökt kvalitetsmässa inom omsorg

vinnare_massan-width920.jpg

I samband med äldreveckan i Landskrona anordnade omsorgsförvaltningen en kvalitetsmässa på Församlingshemmet i Landskrona under torsdagen, 26 maj. Den blev välbesökt med nästan 200 besökare som fick träffa olika utställare, politiker och lyssna på föreläsare.

På mässan visade vi upp ett 20-tal utvecklingsarbeten från vår verksamhet. Komvux presenterade hur de utbildar elever på Omsorgsprogrammet. Där visades också hjälpmedel och välfärdsteknologi.

Mats Olsson från Kairos Future höll en mycket intressant föreläsning om hur ny teknik och digitalisering kommer att förändra våra liv och även verksamheter inom omsorg och hälso- och sjukvård. Omsorgsnämndens politiker och förvaltningschef Christin Jonsson fanns på plats hela dagen för att prata med besökarna.

Mässan var öppen för såväl allmänhet som personal. Det kom cirka 200 besökare.Besökarna fick rösta på det utvecklingsarbete som man tyckte bidrar bäst till kvalitet för brukarna och på bilder ser ni de glada vinnarna.

Mässgeneral var Ann-Mari Frödin från Landskrona stads omsorgförvaltning.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Anna Söderquist