Behandlingsinsatser vid missbruk & beroende

Behandlingsteamet är en del av öppenvården i Landskrona Stad. Vi arbetar med riskbruk, missbruk och beroende av alkohol och droger.

Ängsblommor

Du kan vända dig till oss om du vill veta mer eller söka hjälp och stöd. Du är även välkommen att kontakta oss för råd och stöd om du har någon anhörig eller närstående som behöver hjälp.

Öppen rådgivning

Du är välkommen att besöka Öppen rådgivning på onsdagar kl. 16.00-18.00 på Kungsgatan 13. Rådgivningen sker under sekretess och är helt kostnadsfri. Ingen tidsbokning krävs.

För kontakt och ytterligare information ring 0418-47 02 14.

Bokade rådgivningssamtal

Om du hellre vill boka ett rådgivningssamtal är du välkommen att kontakta oss på telefon 0418-47 02 14. Vi erbjuder råd och stöd i frågor som rör riskbruk, missbruk och beroende och kan pedagogiskt förklara vad det är och hur det påverkar hela livssituationen. Du kan då få upp till fem enskilda samtalsträffar hos oss utan att du behöver ansöka om bistånd. Om du därefter kommer fram till att du eller någon närstående vill ansöka om fortsatta samtal eller annan behandling kan vi hjälpa dig med detta.

Behandlingsinsatser som erbjuds i Landskrona stad

Behandlingsteamet i Landskrona stad arbetar med olika former av insatser. Här under kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta oss  
Kontakta oss

Verksamhetschef

Pia Söderstjerna

Telefon: 0418 - 47 03 88

pia.soderstjerna@landskrona.se

 

Sektionschef

Monica Jönsson

Telefon: 0418 - 47 02 14

monica.jonsson@landskrona.se

 

Sektionschef

Camilla Andersson

Telefon: 0418 - 47 38 09

camilla.andersson@landskrona.se

Senast uppdaterad av Patrik Linder