Kommun & politik

Hur många bor i Landskrona? Var kan jag se budgeten för året? Vilka bolag är helägda av kommunen? Var kan jag läsa handlingarna till nästa kommunfullmäktige? Vilka jobb är lediga i Landskrona stad? Vilka samverkansformer och projekt är staden involverad i? Dessa frågor får du svar på under Kommun & politik.

Här kan du ta del av befolkningsstatistik, se redovisning över kommunens pengar och hur de har använts. Du ser de olika förvaltningarnas ansvarsområden och kan hitta kontaktuppgifter till dem. Du kan även läsa om de hel- och delägda bolagen inom Landskrona stad och se deras ägardirektiv och bolagsordning. Här finns också författningsdokument, som reglementen och delegationsordning.

Du kan här hitta information om stadens politiska organisation, om beslutsvägar och hur du kan påverka den politiska processen. Här finns kallelser och protokoll, information om nämnder, kommunfullmäktige och kommunstyrelsen, samt vilka kommunalråd vi har i dag. Här kan du följa kommunfullmäktige live via webbsändning och läsa handlingarna till de ärenden som ska komma upp till kommunfullmäktige.

Här kan du också se de jobb som är utannonserade i Landskrona stad, läsa om de olika samarbeten som Landskrona stad är involverad i och de övergripande projekt som Landskrona stad är involverad i. Du kan också hitta vilka bidrag, fonder och stipendier som går att söka från Landskrona stad.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Relaterat innehåll  
Relaterat innehåll

Senast uppdaterad av Josefine Skantz