Eva Marie Tancred

Eva Marie är en glad, positiv person som tar sig tid att lyssna in och uppmärksamma sina kollegor. Hon jobbar just nu som utredare på Omsorgsförvaltningen och har nyligen fått utnämningen BRA-medarbetare, bland annat för sitt chefskap under hennes tid på Stadsledningskontoret.

Eva Marie och Johanna Sjöstrand, HR-chef

Aldrig förr hade så många nomineringar för en och samma person inkommit. Hyllningarna var många och välförtjänta. En kollega som nominerat Eva Marie skrev till exempel att ”Hon är inte rädd att visa uppskattning och lyfta människorna omkring henne – i korridorerna, under fikat, med en vänlig blick eller tummen upp på ett möte.” 

Att visa uppskattning är som sagt en egenskap som Eva Marie är riktigt bra på och i och med BRA-nomineringen fick kollegorna möjligheten att tydligt ge tillbaka och visa sin uppskattning av henne genom sina fina nomineringar, diplom och fika. All förberedelse skedde i hemlighet just för att Eva-Marie skulle bli så överraskad som möjligt.

 -       Jag tyckte att några av mina kollegor betedde sig lite underligt men jag kunde aldrig ana att jag skulle få ett BRA-diplom, så fina hyllningar och fika redan vid tiotiden på förmiddagen. Det värmde i hjärtat och diplomet ska snart upp på väggen! sade en glad och berörd Eva Marie.


En BRA-medarbetare ska:

1. Arbeta aktivt för ett gott bemötande både mot kollegor, kommuninvånare och övriga aktörer. Samt sprida glädje och tydligt visa på ett helhetsperspektiv där kommuninvånarnas behov och intressen prioriteras.

2. Bidrar aktivt till att utveckla sin verksamhet och på så sätt även hela samhället.

3. Bidrar till en arbetsplats som präglas av engagemang och arbetsglädje.

4. Är en god ambassadör för Landskrona stad.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Tilda Olin