Gun Holm

Det var inget vanligt veckomöte den här dagen, det visste alla, utom Gun Holm. Kollegorna hade lyckats hålla hyllningen för henne hemlig och hon såg minst sagt överraskad ut när biträdande Stadsdirektör, Stefan Johansson, klev in genom dörren.

Gun med kollegor

Alla Guns närmsta medarbetare hade nominerat henne till utnämningen BRA-medarbetare i staden. Detta är en nominering som hon absolut är värd. Leendena var många och lyckan lyste i ögonen på Gun när Stefan Johansson läste upp de fina orden från diplomet.

"Den 1 mars 2016 när vi startade upp teamet så hade vi turen att få henne som kollega. Hon verkligen brinner för sitt arbete och är fantastiskt duktig på att hitta lösningar istället för problem, bland annat när hon håller i våra handledningar. "

Detta är bara början på många fina hyllningar som överöste Gun. Diplomet överräcktes och tårtan stod redo att hugga in i. Fikan ägnades åt att uppmärksamma och tacka Gun för den inspiration och förebild hon är för gruppen. Som Stefan Johansson själv sa "Gun är en STOR tillgång till vår stad!"

Mer om priset BRA-medarbetare

En BRA-medarbetare ska:

1. Arbeta aktivt för ett gott bemötande både mot kollegor, kommuninvånare och övriga aktörer. Samt sprida glädje och tydligt visa på ett helhetsperspektiv där kommuninvånarnas behov och intressen prioriteras.

2. Bidrar aktivt till att utveckla sin verksamhet och på så sätt även hela samhället.

3. Bidrar till en arbetsplats som präglas av engagemang och arbetsglädje.

4. Är en god ambassadör för Landskrona stad.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Tilda Olin