Bidrag som ges av fritidsnämnden

Fritidsnämnden svarar för det kommunala bidragsstödet till ungdomsorganisationer inom dessa huvudgrupper; Idrott, Friluftsliv, Scouting, Nykterhet, Politiska, Religiösa och Spel.

För att bli en bidragsberättigad förening krävs det att föreningen uppfyller vissa krav. Det primära är att föreningen måste ha minst 10 medlemmar i åldern 7-25 år eftersom fritidsnämnden beslutat att stödja de föreningar som bedriver barn- och ungdomsverksamhet. Föreningen måste också bedriva sin verksamhet i Landskrona. När föreningen väl blivit bidragsberättigad kan de varje år söka nedanstående bidrag.

Läs våra bidragsregler

E-service föreningar

Föreningar kan sköta den mesta korrespondensen med kommunen digitalt genom att söka bidrag, ladda upp dokument samt ändra och uppdatera föreningsuppgifter på webben. Först måste föreningen dock utse en bidragsansvarig och skicka in blanketten Fullmakt, e-tjänster för förening.

Lathund - söka bidrag på webben
Lathund - uppdatera föreningsuppgifter på webben