Mustaschkampen i Landskrona

Mustaschkampen är en årlig rikskampanj som pågår under hösten och vintern till förmån för prostatacancer och manlig hälsa. 2018 är första året Landskrona deltar i kampanjen. Var med du också!

Lördagen den 10 november klockan 10.00-16.00 är du välkommen ner i Landskrona centrum för att lära dig mer om hur du kan upptäcka prostatacancer samt förbättra dina levnadsvanor.

Var? I blå lokalen på Järnvägsgatan 19, (gamla TEAM SPORTIA-lokalen)

Låt dig inspireras till träning och bra kostvanor tillsammans med personliga tränaren, Jenny Holm, samt Landskrona stads kostenhet. Prolivskvalitet finns på plats för att svara på frågor om PSA-prov m.m. Lyssna på föreläsningar med Dennis Westerberg och Martin Hyleborg. På plats finns också mammografisköterskor som visar hur du kan undersöka dina egna bröst varje månad.  

Se hela programmet som pdf

Insamling

Under hela dagen kan du skänka pengar till cancerforskningen genom att fika, shoppa och delta i olika aktiviteter och på så sätt vara med i Landskrona stads insamling till Cancerfonden. Till insamlingen >>>

Mustaschkampen genomförs i Landskrona av Creandia Event på uppdrag från Landskrona stad. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Folkhälsosamordnare
Jeanette Heilmann

0418-47 30 09
folkhalsa@landskrona.se