Åk skridskor i jul och nyår

Isbanan-dag.jpg

Åk skridskor i under julledigheten. Utomhusisbanan är öppen och det gör det möjligt att åka skridskor när som helst, precis när lusten faller på. Intill isbanan finns ett rymligt grillhus för den som vill grilla eller ta en paus i skridskoåkningen och njuta av lite medhavd mat och varm dryck.

Även Landskrona ishall har extra öppet för allmänheten – från och med den 19 december utökas tiderna för allmänhetens åkning. Över jul- och nyårshelgerna är ishallen öppen med undantag för själva julafton och nyårsdagen.

Spel med klubba

I år har också särskilda dagar och tider tilldelas för de som gärna på isen vill spela spel med klubba. Den 25 och 27 december samt 2-3 januari finns tid för spel med klubba. Se hemsida vilka tider som gäller.

Gratis entré samt uthyrning

Det är fri entré till ishallen och under allmänhetens åkning finns det möjlighet att hyra skridskor för 30 kr. Då ingår hjälm. Endast kontant betalning gäller när du hyr.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén