Akrobatik, magi och filosofiska ägg – höstens familjeföreställningar på Landskrona teater

I höst bjuder Landskrona teater in till fartfyllda föreställningar för hela familjen.

Välkommen att fängslas av nycirkus med Kollektiv Knasters luftakrobatik i föreställningen Kollision, fascineras av fingerfärdigheten i magishowen Soirée Fantastique och fundera på framtiden tillsammans med Unga Teatern. Landskrona teater satsar på föreställningar för hela familjen. På tider som passar även de yngre!

Nycirkus med KollisionKollision - nycirkus med livemusik

10 oktober gästar Kollektiv Knaster teatern med föreställningen Kollision. Genom livemusik, nycirkus, fysik teater, magi och luftakrobatik växer en lekfull och tankeväckande föreställning fram. Kollision med sitt kreativa och fysiska uttryck passar alla oavsett ålder eller språk. Föreställning börjar klockan 14.00

Magi och trolleri

31 oktober visas en matinéversion av Malin Nilsson och Charlie Capers föreställning Soirée Fantastique. Fascineras av fingerfärdig magi, sägenomsusande klassiker och nya sensationer i denna mysteriedoftande familjeföreställning som spelas klockan 14.00. Från 6 år.

Foto: Kollektivet Knaster bjuder på nycirkus och live-musik i sin föreställning Kollesion. Foto: pressbild.

Lennart Hellsings Ägget

Familjesäsongen avslutas den 7 november med Unga Teaterns dramatisering av Lennart Hellsings älskade klassiker Ägget. Det är en filosofisk historia om alla våra drömmar om att bli något alldeles speciellt. Om hur det känns att vara nöjd och hur det känns när man inte är nöjd och vad man kan göra då. Två föreställningar som spelas klockan 14.00 och klockan 16.00. Passar för barn mellan 5-7 år.

Välkomna till Landskrona teater!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén