Årets företagare 2014 blev Martin Forsmark

Fredagen den 11 dec på Örenäs slott kröntes 2014 års Landskronaföretagare. Den lycklige vinnaren är Martin Forsmark vid Industrihälsan i Landskrona AB.

Juryns motivering
"Årets Företagare fokuserar på att skapa bra arbetsmiljöer och ser till hälsan och helheten i sitt arbete med företagen. Att lära känna sina kunder, utveckla och leverera mer än de förväntar sig är målet."


Framgångsfaktorer
Då vi frågar Martin om hemligheten  bakom att bli en framgångsrik företagare, menar han att det inte finns ett enkelt, generellt svar. För honom personligen har det dock varit ett genuint intresse för varje kund och en stolthet i att leverera mer än vad som är förväntat. Sedan gäller det att hitta medarbetare som drivs av samma värderingar och som har rätt kunskaper och kompetenser.

  - De företag som vi har som kunder satsar på att utveckla hälsosamma arbetsplatser. De är långsiktiga och de vet att det lönar sig. Behoven blir mer och mer avancerade och det har drivit oss att ligga i framkant när det gäller kompetens och utveckling. Friska organisationer ger konkurrensfördelar även för våra kunder, berättar Martin.

Fakta om Årets Företagare
Det är Företagarna Landskrona som årligen utser Årets Företagare. Kriteriet är att utmärkelsen ska gå till en företagare som har utfört en prestation och som fungerar som en förebild för andra företagare. 

Presentationen gjordes i samband med Landskrona stads företagarlunch på Örenäs slott, fre 11 dec 2015. 


Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén