Pilåkersgatan öppnas snart och Idrottsvägen stängs

Nu är vi snart klara med arbetet på Pilåkersgatan och med start vecka 26 kommer gatan att asfalteras, därefter öppnar vi den för trafik igen.

Arbetet med att skapa en länk genom hela Karlslundsområdet har snart nått ännu ett delmål. Med start vecka 26 kommer vi att asfaltera Pilåkersgatan och det arbetet kommer att ta en till två veckor. Sedan kommer vi att öppna den för trafik igen.

Nästa steg blir att arbeta med Idrottsvägen mellan Emaljgatan och före detta Pilängstorget för att binda ihop denna del med Pilåkersgatan och den nybyggda delen av Idrottsvägen som går upp till Hjalmar Brantings väg vid ridhuset. Dessutom kommer vi att göra omfattande ledningsarbeten. Därför kommer vi att stänga Idrottsvägen från och med måndagen den 17 juni och fram till årsskiftet. Det kommer fortfarande att vara möjligt att släppa av och hämta vid Pilängsskolan och Pilängsgårdens förskola.

Arbetet tar paus under byggsemestern.

Stadsbussarna på linje 2 påverkas av avstängningen, vänligen se Skånetrafikens app och hemsida för uppdaterad information 

Har du några frågor om projektet, välkommen att kontakta projektledare Goran Djuric 0418-47 00 00.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.