Avstängt vatten på Ven under onsdagkväll och natt

Från klockan 20.00 onsdag 27 april till klockan 6.00 torsdag 28 april måste NSVA stänga av vattnet för kunderna på Ven. NSVA uppmanar Ven- och Sundviksborna att tappa upp vatten för eget behov.

NSVA måste stänga av vattnet för kunderna på Ven från klockan 20.00 onsdag 27 april till klockan 6.00 torsdag 28 april. Anledningen är drift- och underhållsarbeten. Arbetet utförs nattetid för att minimera störningar och besvär. Under denna tid kommer kunderna i Sundvik att drabbas av lågt tryck.

Vattentankar vid Uraniborg och Tunaparken

NSVA uppmanar Ven- och Sundviksborna att tappa upp vatten för eget behov under tiden som vattnet beräknas vara avstängt eller ha lågt tryck. På Ven kommer vattentankar med tillfälligt vatten att placeras ut, en vid Uraniborg och en i Tunaparken.

När vattentrycket kommer tillbaka efter avstängningen kan det bli luft i ledningarna och missfärgningar. Detta är helt ofarligt och det enda man behöver göra är att spola kallvatten i alla kranar några minuter tills vattnet är klart igen.

Vi ber om överseende med eventuella besvär som arbetet medför.

Start: 2016-04-27 20:00
Klart (uppskattad tid): 2016-04-28 06:00
Vatten finns att hämta: Uraniborg och Tunaparken på Ven

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén