Basketbollsturnering 10 augusti

I syftet att främja goda möten mellan åldersgrupper och boende i olika områden arrangerar Fält och Fritid nu en Basketbollsturnering. Den går av stapeln tisdag den 10 augusti i Häljarp vid Sandåkerskolan.

Under våren och sommaren har Fält och Fritids personal observerat att många ungdomar, på spridda platser i Landskrona stad, spela basketboll. Det är en populär sport som spelas av många – unga som gamla.

Alla som vill och kan är välkomna att spela. Publik välkomnas. Turneringen riktar sig till alla åldrar, killar och tjejer, kvinnor och män, mixade eller homogena lag.

Turneringen börjar klockan ca 13.00.

Reglerna är som följer
3 mot 3, man har rätt till en avbytare i varje lag och vem som börjar med boll avgörs genom slantsingling innan matchstart. Förutom lag tävlingen kommer vi att arrangera dunk- och frikasttävling. Förstapristagarna i tävlingarna kommer att tilldelas vinster på plats.

Personal från fält och fritid kommer att vara huvuddomare. Förhoppningen är dock att vi ska lyckas engagera några äldre ungdomar som kan fungera som matchdomare.

Under dagen kommer det att grillas korv med bröd till försäljning.

De ungdomar som önskar transport erbjuds detta från Fält och Fritids samlingsplatser. Ungdomar boende i Centrum, Östra- och Västra delar av Landskrona samlas vid Nova. De som bor i Glumslöv samlas vid Glumslövsskolan. I Karlslund är samlingsplatsen Norrestadshuset vid Komvux. Samlingstiden är klockan 13.00 från samtliga ställen.

Anmäl ditt lag du med!
Kontaktpersoner: Senija Halalkic telefon 0733-474583 och Hamdi Goxhuli telefon 0709-470224

Välkomna!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén