Begränsad framkomlighet på E6 utanför Landskrona under hösten

tullstorp_750x230.jpg

Från måndag 21 augusti fram till mitten av oktober kommer Trafikverket att bygga skyddsräcken utmed båda körriktningarna på E6 vid Tullstorp utanför Landskrona. Skyddsräcken kommer att ge ett ökat skydd för Landskrona stads vattentillgångar. Trafikverket beräknar att arbetet kommer vara klart i mitten av oktober 2017. Framkomligheten på E6 kommer att påverkas under tiden arbetet utförs.

Skyddsräcken kommer att byggas på E6 mellan trafikplats Landskrona södra och Landskrona norra vid Tullstorp för att ge ett ökat skydd för Landskrona stads vattentillgångar. Arbetet startar måndagen den 21 augusti. Trafikverket kommer att bygga skyddsräcken 500 meter i vardera körriktning på E6 och man beräknar vara klar i mitten av oktober.

Begränsad framkomlighet på sträckan

Under perioden är det begränsad framkomlighet. Hastigheten kommer sättas ned i kombination med en barriär förbi arbetsområdet för att skapa en trafiksäker miljö för entreprenörer och trafikanter.

Körfältet närmast mittremsan kommer att stängas av under två förlängda helger, fredag klockan 18.00 till måndag klockan 6.00, vecka 38 och vecka 39. Det är för att skapa en trafiksäker miljö för både entreprenörer och som trafikanter. Det kommer att finnas ett körfält i vardera riktning, istället för två som normalt.

Vi uppmanar trafikanter till att planera sin körning, åka i god tid och välja mindre trafikerade vägar om möjligt.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén