Bomber och Granater, Knivar och Gafflar - om 22-åriga Karl Persson

Bomber och granater, knivar och gafflar är en varm och livsbejakande dokumentärfilm om 22-årige Karl Persson, en ung konstnär i Svedala som sedan han var liten levt med diagnoserna autism, tourettes, asperger och tremor.

Filmvisningarna med konstfilm fortsätter på Landskrona konsthall. Det populära arrangemanget är nu inne på sitt andra år. Onsdagen den 10 november är det dags för: Bomber och Granater, Knivar och Gafflar. En dokumentärfilm i regi av Christina Erman Widerberg.

Filmen följer Karl Persson under två år med särskilt fokus på Karls intresse för måleri och musik.

”Att se "Bomber och granater" är att drabbas av en glädjechock. Det finns inget annat sätt att beskriva upplevelsen. Det är det som händer när man får se en människa ges möjlighet att framträda med hela sitt stora, lilla, sorgsna, begåvade, humoristiska jag. Något som därmed visar att så mycket är möjligt bara man får redskapen."
Pia Huss, Dagens Nyheter

Välkommen till Landskrona konsthall den 10november klockan18.30. Det kostar 50 kronor, för film, kaffe och kaka. Ingen föranmälan.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén