Brukarensemblen tillbaka med julsagan om Oluf Brock

Oluf-Brock---En-landskronitisk-julsaga.jpg

På söndag har Brukarensemblen nypremiär på Oluf Brock – en landskronitisk julsaga. Tillsammans med Öresundsteatern spelar de sin egna version av Charles Dickens julsaga om den snåle och elake handlaren Oluf Brock.

Det är tredje gången Brukarensemblen spelar den populära Landskronaversionen av Charles Dickens julsaga - om den snåle och elake spannmålshandlaren Oluf Brock som levde i Landskrona under 1700-talet.

I år spelas den på Öresundsteaterns lilla intima scen med 20 exklusiva platser per föreställning. Och med platser som inte är placerade på traditionellt teatervis.

Brukarensemblen som firar fem år i år består av brukare inom Landskrona stads daglig verksamhet. Tillsammans med Öresundsteatern har ensemblen blivit ett populärt inslag i Landskronas kulturliv. 

Premiär är nu på söndag 27 november klockan 16.00 på Öresundsteatern, Norra Kyrkogränden 32 i Landskrona. Föreställningar ges även 3, 4, 10 och 11 december klockan 16.00. Biljetter kan du köpa via www.kulturcentralen.nu eller via mejl, anders@oresundsteatern.se.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén