Christer Pålsson ny stadsdirektör

Kommunstyrelsen i Landskrona beslutade idag att förordna Christer Pålsson som ny stadsdirektör i Landskrona stad med start den 3 september 2012.

- Christer Pålsson har en lång och gedigen erfarenhet av offentlig, särskilt kommunal, verksamhet. Han har också ett starkt och genuint intresse att utveckla Landskrona och medverka till lösningar på de utmaningar som Landskrona stad står inför, säger Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande. 

- Jag är medveten om Landskronas problem och utmaningar. Det finns ingen annan stad - åtminstone i vår region - som har en så stark utvecklingspotential. Här finns det goda förutsättningar att  utvecklas. Stadens fysiska läge, mitt i ett starkt tillväxtområde, med en fungerande infrastruktur omkring innebär fantastiska möjligheter för Landskrona. Här finns en stark vilja till förändring och utveckling, som kommer till uttryck bland annat i utbyggnadsplanerna . Det tilltalar mig och här vill jag vara med, säger Christer Pålsson.   

Vid frågor, kontakta:

Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande
tfn 0733-47 31 60

Christer Pålsson, tillträdande stadsdirektör
tfn 0709-17 11 14

Presentation av Christer Pålsson
Christer Pålsson kommer närmast från en tjänst som kommunchef i Bromölla kommun, där han varit i två år. Tidigare arbetade han flera år i på stadskontoret i Malmö, i staben som särskilt utredare till stadsdirektören. Han har även arbetat några år i Lunds kommun, som utredare i stab.

Christer bor på Dockan i Malmö, tillsammans med familjen, hustrun Camilla som är sjuksköterska och deras två döttrar som är 20 och 22 år gamla.   

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén