CSI-kväll på höstlovet

Fredag 29 oktober drar vi igång Höstlovs-arrangemangen i Landskrona stad med allitfrån fotbollsturnering till filmkvällar.

Ungdomshuset NOVA

Vi startar höstlovet med en CS-turnering på lördagen som spelsugna ungdomar kan anmäla sig till. På måndagen har vi TJEJmåndag där tjejerna kan få prova på scrapbooking, ta med bok och foto så har vi dekorationerna. Vi har även öppet i Dammhagshallen mellan kl. 17.00 och 21.00 för killar och tjejer som vill spela fotboll.

På tisdagskvällen håller vi i en biljardturnering. Detta är ett samarbete mellan Fält & Fritid och Västervångskolan. Arabisk matlagning i köket står på onsdagskvällens meny.

På torsdagen är det dags för årets idrottshändelse för Landskronas ungdomar. För fjärde året i rad arrangerar Fält & Fritid UngdomsNightCup som är en fotbollsturnering för killar och tjejer i åldern 13-20 år. Invigningen är kl.12.00 och vi håller på till cirka midnatt. Ca 300 ungdomar har anmält sig till att spela och vi hoppas på ännu fler på läktaren.

Halloween-helgen på NOVA kommer att bjuda på skräck och kalla kårar. Under fredagen löser vi årets CSI-mordgåta och på lördagen arrangeras vår traditionella spökrunda på vinden.

Höstlovet följs av en TJEJmåndag med skräcktema och filmklipp från ”de okända” och en tipspromenad på vinden.

Norrestadshuset

I Norrestadshuset inleds höstlovet med mys på både fredagen och lördagen. Vi tittar på film, gör smoothies, leker lekar mm. På måndagen är det tröjtryck och på onsdagen spelar vi DJ-Hero på playstation. Under Halloween-helgen blir det skräcktema med bland annat film och halloweensmink.

Öppet Torg i Häljarp

Öppet Torg i Häljarp inleder höstlovet med Guinness Rekord på lördagen där det blir utmaningar och tävlingar. Lördagen därpå kör vi filmmaraton i Twilight-anda. Båda fredagarna erbjuder vi öppen verksamhet med aktiviteter som brukar finnas på arenan som t ex, biljard, pingis och playstation.

Öppet Glumslöv

Öppet Glumslöv startar lovet med filmkväll på lördagen och pingisturnering lördagen därpå. Även här har vi öppen verksamhet på båda fredagarna.

Öppettider
Måndag-torsdag 17.00-21.00
Fredag-lördag 18.00-24.00, Ungdomshuset NOVA och Norrestadshuset
19.00-24.00, Öppet Torg, Sandåkerskolan och Öppet Glumslöv, Glumslövsskolan

Välkomna!
Ung i Landskrona

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén