Dags för Trädgårdsloppis i Landskrona lördag 23 maj

Nu blir det Trädgårdsloppis på Citadellets koloniförening tillsammans med Trädgårdsgillet och Rothoffs museikoloni. Lördagen den 23 maj klockan 10.00-13.00 ska växter och redskap byta ägare antingen genom försäljning eller genom byte.

De säljare som anmält sig har med sig bland annat tomat- och paprikaplantor, perenner, sommarblommor och lite ovanligare växter. Även trädgårdsböcker, krukor och trädgårdsskyltar ser ut att dyka upp på Citadellvägen som löper genom koloniområdet.

Demonstration av discgolf och visning av bi-odling

Dessutom kommer Landskrona Discgolf club vara med. Du får prova att kasta discar och försöka träffa de första korgarna på banan som ligger vid Citadellvägen nära korsningen till Eriksgatan.
Landskrona Kävlinge Biodlarförening, som har kupor i Rothoffs museikoloni, finns på plats liksom trädgårdsmästaren Martin Bofeldt.

Picknick-fika på halsdukarna från jubileet

Citadellkoloniföreningen håller i fikat och en stor fin picknickfilt har skapats av de återstående halsdukarna från jubileet. Den ska pryda sin plats på gräsmattan utanför museikolonin. Årets program för Trädgårdsgillet släpps denna dag! Ta ditt exemplar vid Rothoff.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén