E-serviceportalen uppgraderas med nya funktionaliteter

e-services.jpg

Landskrona stads e-serviceportalen blir nu ännu bättre. I och med uppgraderingen den 13 februari kommer man från och med alla hjärtans dag kunna ta del av en förbättrad sökfunktion samt en ny översättningstjänst.

Har du ärenden i vår e-serviceportal så är det bra att göra dessa innan den 13 februari. 

Den 13 februari avråder vi från att använda vår e-serviceportal då den kommer att uppgraderas och information riskerar att gå förlorad.

Från och med den 14 februari fungerar allt som vanligt, men med ännu bättre funktionaliteter.

Nya funktionaliteter som underlättar i vardagen

Landskrona stads e-serviceportal har vuxit allt sedan lanseringen i början av 2016. Utöver e-tjänsterna som blir allt fler, kan man också ta del av stadens alla blanketter. När innehållet uttökas, växer önskemålen på en bättre sökfunktion också. Därför har vi från och med den 14 februari gjort det ännu lättare att hitta bland våra e-tjänster och blanketter.

Uppgraderingen innebär också en ökad tillgänglighet för dig med annat modersmål än svenska. Men den kommande översättningsfunktionen kommer e-tjänsterna att översättas till en mängd olika språk med stöd av Google Translate. Observera att det endast gäller e-tjänsterna och inte blanketterna.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Malin van 't Wout