Earth Hour 2016 - tillsammans för klimatet

Var med och agera för klimatet du också! Lördag 19 mars 2016 klockan 20.30-21.30 är det dags för Earth Hour – världens största miljömanifestation.

Under Earth Hour kommer Landskrona att som en inledning till timmen släcka ner gatubelysningen i tätorten under fem minuter. Vi släcker även ner fasadbelysninge till Rådhuset, belysningen i Stadshuset och teaterns fasadbelysning under hela timmen.

Årets Earth Hour handlar om att vi måste lämna olja, gas och kol bakom oss och ställa om till en klimatsmart värld helt baserad på hållbar, förnybar energi. Sverige har alla förutsättningar för att gå i täten som världens första fossilfria land.

 

Världen har nu enats om att hejda den globala uppvärmningen. Det nya klimatavtalet räcker inte utan varje person måste agera eftersom de närmsta åren är helt avgörande för planetens framtid. Det gäller främst oss som lever i de rika industriländerna och som har den största klimatpåverkan.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén