Elever i Landskrona får gratis läxhjälp i matematik

Mattecentrum.jpg

Från och med i dag den 13 september får elever i Landskrona tillgång till hjälp i matematik. Elever från alla skolor är välkomna, oavsett ålder, kurs eller kunskapsnivå och hjälpen är helt gratis.

Mattecentrum är en ideell förening som erbjuder gratis hjälp i matematik till elever och studenter. Nu har Mattecentrum startat en Räknestuga på Öresundsgymnasiet där elever kan få läxhjälp efter skoltid.

Den 13 september är det premiär för Mattecentrums räknestuga på Öresundsgymnasiet (före detta Allvar Gullstrandsgymnasiet). Med start kl 16.45 står volontärer redo för att hjälpa elever med deras matteproblem.

I Räknestugan får man individuell hjälp med sina studier av Mattecentrums volontärer. Volontärerna är människor som är duktiga på matte och som brinner för att dela med sig av sina kunskaper.

Alla elever är välkomna, oavsett ålder, skola eller kunskapsnivå.

För mer information, gå in på mattecentrum.se

Mattecentrums räknestuga i Landskrona

Tid: Onsdagar 16.45-18.45
Plats: Öresundsgymnasiet, Regeringsgatan 54, Elevhallen (Gå in via huvudentrén, elevhallen ligger direkt intill huvudentrén)

Så funkar det:

  • I  räknestugan kan du få hjälp med läxor, med att plugga inför prov eller      högskoleprovet eller vad du vill. Du får garanterat hjälp med  matte på högstadie- och gymnasienivå.
  • Det är ingen föranmälan.
  • Ta med din mattebok, egen penna, papper, miniräknare och annat material du      behöver för att plugga.
  • Vill du ha hjälp så räcker du upp handen.
  • Alla är välkomna, oavsett skola, ålder eller kunskapsnivå.
  • Är du intresserad av att bli volontär? Kontakta Mattecentrum!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Maria André