Femte året för äventyrsparken på Landskrona Karnevalen

För femte året i rad kommer en grupp ungdomar från feriepraktiken inom Landskrona stad att förbereda, bygga och hålla i äventyrsparken för barn på Landskrona karnevalen

Under 3 veckor kommer 12 ungdomar att sommarjobba med att rita, planera och bygga den uppskattade äventyrsparken för barn. Förra året besökte över 1 000 barn parken där de kunde prova att gå på lina, balansera stockar och ta sig fram på den utstakade banan.

Utbildning och studiebesök inför karnevalen

Arbetet med äventyrsparken börjar redan den 4 juli med en genomgång av projektet. Dagen efter blir det studiebesök på Äventyrsarken på Ven. Tillsammans med Äventyrsarkens ägare Ivar Vargas kommer de även den dagen att skissa på den bana som ska byggas upp för karnevalen. 6 juli blir det utbildning inom ledarskap för att vara väl förberedda att hjälpa alla barn som besöker äventyrsbanan.

Hela dagar och kvällar vid Konsthallen

Under karnevalsdagarna kommer parken vara öppen från klockan 12 på dagen och ända fram till klockan 21. Parken  kommer att byggas upp i parken kring Landskrona konsthall.

Mer för dig som ungdom i Landskrona

Ung i Landskrona 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén