Feriepraktik för ungdomar 2011

Landskrona stad erbjuder praktikplatser till ungdomar som inte har fått något sommarjobb på egen hand. Erbjudandet gäller ungdomar födda 1993-1995 och som är mantalsskrivna i Landskrona.

Platserna är fördelade över tre perioder under sommaren från vecka 25 till och med vecka 32.

210 ungdomar kan få möjlighet till feriepraktik

Vår ambition är att 210 ungdomar ska få möjlighet att praktisera under tre veckor. Företräde till platserna har ungdomar som kan antas ha särskilda svårigheter att ordna arbeten på egen hand. Det innebär att alla ungdomar inte kommer att få en feriepraktik om efterfrågan på platser är större än tillgången.

Hög tid att söka jobb nu

Har du inte redan gjort det, så är det hög tid, att ansöka om ett sommarjobb ”på riktigt” hos privata arbetsgivare. Fråga vänner, släkt och bekanta! Skriv ett personligt brev/ansökan till företag som jobbar med något du tycker verkar spännande och intressant.

Sista anmälningsdag är 17 april. Mer information om feriepraktiken och blankett för intresseanmälan finns under Sök jobb hos oss.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén