Även i år firar vi grönskan och röstar fram Landskronas Flottaste flotte

Flytande trädgård.jpg

2–5 september kommer du kunna njuta av de populära flytande trädgårdarna i citadellets vallgrav i Landskrona. Ta chansen att rösta fram den Flottaste flotten 2021!

Flottaste flotten är ett av de mest populära inslagen på Trädgårdsgillet i Landskrona. Eftersom Folkhälsomyndigheten endast tillåter 600 deltagare utomhus vid evenemang utan anvisade platser kommer vi i år att helt fokusera på en av höjdpunkterna, de prunkande och fantasifulla flottarna i citadellets vallgrav.


– Vi hade verkligen velat bjuda på hela Trädgårdsgillet, men det går tyvärr inte med nuvarande restriktioner som begränsar hur många besökare vi kan ta in. Det är storleken på både området och den förväntade publiken som gör att vi måste anpassa evenemanget. Trädgårdsgillet lockar vanligtvis 10 000–15 000 personer och nästa år ska vi bjuda dem på en riktigt härlig fullskalig trädgårdsupplevelse, säger Christian Dahl, förvaltningschef på kulturförvaltningen i Landskrona stad.


Trädgårdsgillet i Landskrona är ett populärt årligt arrangemang med fri entré för alla trädgårdsintresserade och startade 2003. Trädgårdsgillet kommer tillbaka i full skala 2022 med nya spännande upplevelser.


Mer information om Flottaste flotten och hur du röstar hittar du både på landskrona.se och ilandskrona.se.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Malin van 't Wout