Följ med på guidade turer i Landskrona - med barnvagn och cykel

Turistbyrån har under många år haft som tradition att ta fram och genomföra guidade turer i och runt om Landskrona. I år är det dags igen och ett varierande och spännande guideprogram erbjuds både för Landskronabor och för besökare.

Landskronas guidade turer är en tradition som funnits sedan flera år tillbaka. Turistbyrån har under årens lopp vidareutvecklat innehållet och själva upplägget av turerna och i år presenteras sammanlagt 10 olika upplägg.

Barnvagnstur för föräldralediga

De flesta är till fots, men det finns en del annorlunda upplägg. Bland annat genomförs i maj Barnvagnsturen Nya Staden, där föräldralediga vuxna kan ta med sig sin barnvagn och lära sig mer om det moderna Landskrona från det att staden grundades och fram tills idag.

Ta cykeln med på tur

I september kan cykelintresserade vara extra vaksamma på Turistbyråns Cykeltur i Landskrona, där deltagarna trampar till bortglömda platser, försvunna hus, påtänkta hus, speciella hus och platser och förstås mycket annat som dyker upp längs vägen.

Ta chansen och följ med till Gråen

Sedan erbjuds i augusti tre båtturer till mycket populära Gråen. Oftast när Turistbyrån arrangerat turer till den närliggande ön, så har platserna tagit slut fortare än kvickt.

landskrona.se/turist kan ni läsa mer om alla de tio guidade turerna och där finns alla uppgifter med avgångar, anmälan och vilken guide som genomför turen.

Du kan ladda ner foldern Guidade turer i Landskrona där alla turer presenteras.

Välkommen att upptäck ditt Landskrona!
Turistbyrån

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén