Föräldrarkurs för dig med småbarn

Nu startar vi kursen Aktiva Småbarnsföräldrar - för dig som har barn i åldern 1-5 år. Här får du verktygen för att skapa en god relation med ditt barn som gör dig ännu tryggare i din roll som förälder.

Vi startar två grupper som träffas en gång i veckan under fem tillfällen. Första gruppen startar 2 mars och träffas sedan varje onsdagkväll klockan 18.00-20.00 på Tellus Familjecentral. Det blir uppehåll under påskveckan.

Grupp två träffas på måndagkvällar klockan 17.30-19.45 med start 4:e april på Rådstugans Familjecentral.

Kursen vänder sig till dig som har barn i åldern 1-5 år. Vi pratar om föräldraskapet, familjen, samhörighet, att sätta gränser mm.

Träffa andra föräldrar

Du får verktygen för att skapa en god relation med ditt barn som gör dig ännu tryggare i din föräldraroll. Du träffar andra föräldrar som har barn i samma ålder. Kursen är gratis för dig som bor i Landskrona.

Kursen är fem gånger och du får en bok.

Anmälan

Anmäl dig på foraldrarstod@landskrona.se. Har du frågor är du välkommen att ringa Victoria Fransson på Rådstugan, telefon 0733-47 34 50.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén