Fotoutställningen “Landskronit” samlar landskronafotografer

landskronit.jpg

På lördag startar fotoutställningen “Landskronit” på Landskrona konsthall, en utställning som för samman 16 professionella och amatörfotografer. Det är den största fotoutställning som gjorts på Konsthallen i Landskrona med endast landskronafotografer.

 Alla fotografer arbetar med olika stilar och genrer, och utställningen visar allt från porträtt av landskronabor till abstrakta motiv från området kring järnvägsstationen. Vad de alla har gemensamt är att de har någon sorts anknytning till Landskrona.

Möter Landskrona med ett leende

För Jens Jentin Lindberg, en av medlemmarna i Fotosällskapet Urinvånarna som arrangerar utställningen, har det varit viktigt att samla folk som inte bara fotograferar, utan som även möter Landskrona med ett leende.

Vernissage 12 november

Utställningen Landskronit startar med en vernissage på lördag 12 november 2016 mellan 13.00 - 20.00 och håller sedan öppet till 20 november. För mer info och exakta öppettider besök evenemanget “fotoutställningen Landskronit” på facebook, eller på Konsthallens hemsida.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén