Friskvårdskort på Karlslundsbadet till dina anställda

Karlslundsbadet erbjuder säsongskort för gruppträning och bad – både för dig som privatperson men även till företag som vill erbjuda sina anställda friskvård.

De flesta företag har upptäckt alla fördelar med att erbjuda sina anställda olika former av friskvård. Undersökningar visar att sjukskrivningarna minskar och att effektiviteten ökar, hjärnan klarnar när man rör på sig och man presterar bättre. Personalen är den viktigaste resursen – men bara om den mår bra!

Karlslundsbadet erbjuder träning i form av bad samt gruppträning med bland annat indoor walking. Det finns även en välförsedd styrketräningslokal. Efter din träning rekomenderar vi dig ett besök i vår trevliga relaxavdelning med både torrbastu och ångbastu - samt en varm skön bubbelpool.

Varför inte en företagskväll på badet
som en kick-off för årets friskvårdssatsning?

Ordna en möhippa, ta med kompisen på 40-årskalas eller ordna en företagskväll på badet. Hyr hela badet med levande ljus och avslappnande musik eller hyr endast relaxavdelningen. Till ett bra pris erbjuds det halvkroppsmassage. Sola i våra solarier eller träna styrketräning i motionslokalen.

All information om priser, öppettider och schema för gruppträning hittar du på Karlslundsbadets hemsida.

Välkomna!

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén