Gatuteater – var rädd om din plånbok!

Som ett inslag i äldreveckan bjuder Landskrona stad, Anhörigcentrum, BRÅ, polisen, brottsofferjouren och Harlekin på en annorlunda föreställning onsdagen den 29 maj.

– Vi ville göra något utöver det vanliga för att öka kunskapen om hur man kan minska risken att bli utsatt för fick- och väskstöld. Tanken var att göra någon form av teater på olika platser i staden och tillsammans med Harlekin utvecklade vi idén, säger trygghetssamordnare Annika Wågsäter.

Harlekin är en amatörteaterförening som startades i Landskrona 1980.

– Vi har en ambition att vara engagerade inom teatern på så många olika sätt som möjligt, samtidigt som vi är innovativa och tänker utanför boxen. Vi tyckte därför att denna idé var rolig och nappade direkt. Vi hoppas att de som ser gatuteatern den 29 maj både ska ha roligt och få en insikt i hur man kan skydda sig från fick- och väskstölder, säger skådespelare Magnus Wallin från Harlekin.

Representanter från polisen i Landskrona, brottsofferjouren, Anhörigcentrum samt trygghetssamordnaren kommer också finnas på plats för att berätta om sin verksamhet och svara på frågor.

Gatuteatern kommer du att kunna se på följande tider och platser:
11.00 – utanför City gross
12.00 – på Rådhustorget
14.00 – utanför City gross

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén