Grattis Daniel Berlin för din Guide Michelin-stjärna

Vi gratulerar franska Guide Michelin till ett fantastiskt bra val i att ge krögaren Daniel Berlin, född och uppväxt i Landskrona, en stjärna i den världsberömda krogguiden Guide Rouge.

I dag presenterade Guide Michelin sin nordiska guide där Daniel Berlin Krog i Skåne Tranås fick sin första stjärna. Daniel Berlin som är född i Landskrona började sin resa inom restaurangyrket på Landskrona restaurangskola och är en av personerna bakom Erikstorps Kungsgård.

Krögare även i Landskrona

Daniel Berlin Krog i Skåne Tranås är nu en av fyra restauranger i Skåne med stjärna i Guide Michelin. Förra året blev hans krog i Skåne Tranås även utsedd till Sveriges bästa i White Guides rankning.

I White Guides rankingen klättrade även Erikstorps Kungsgård som Daniel driver tillsammans med Jonas Westerberg, vilket gett Landskrona en plats på Sveriges restaurangkarta. Med det nya stjärnljuset från Daniel Berlin  finns det ännu en anledning för turister, besökare och landskronabor att gå ut och äta i Landskrona!

Läs mer:

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén