Gunnar Nilsson får 2018 års hedersmedalj

?? Hedersmedalj_webb.jpg

Gunnar Nilsson, ordförande i LISA (Landskronas idrottsföreningars samorganisation) tilldelas Landskrona stads hedersmedalj 2018 för sitt långa engagemang i Landskronas idrottsföreningar.

På tisdagen presenterade kommunfullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt vem som får ta emot Landskrona stads hedersmedalj 2018. Hedersmedaljen går till Gunnar Nilsson.

 

Gunnar Nilsson är född och uppvuxen i Borstahusen och bor idag i centrala Landskrona. Som barn drabbades han av polio och blev förlamad från halsen och nedåt under en längre tid. Gunnars idrottsintresse gjorde att han engagerade sig inom idrotten, bland annat som ledare inom bordtennis och fotboll.
2014 tilldelades han Ledarkannan för sitt mångåriga ledararbete inom LISA, där han har suttit i styrelsen sedan 1980-talet och varit ordförande de senaste elva åren. Gunnar är också en av initiativtagarna bakom Cityidrott.

Gunnar Nilsson tilldelas 2018 års hedersmedalj i Landskrona stad för sitt långa engagemang i Landskronas idrottsföreningar. Motiveringen lyder:

”Med sitt aldrig sinande engagemang för Landskronas idrotts- och föreningsliv har Gunnar Nilsson bidragit till att ge Landskronaborna sund och aktiv fritid som möjliggör möten över gränserna, i gemenskap och glädje.”

Hedersmedaljen delas ut den 11 april på Landskrona teater. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.