HELA Landskrona 22-29 september

?? Logotype_profilbild HELA Landskrona.jpg

I en vecka får du chans att lära känna stadens föreningar och organisationer under evenemanget HELA Landskrona. Veckan avslutas med Prideparad i Slottsparken lördagen den 29 september.

För andra året i rad arrangeras HELA Landskrona. Evenemanget inleds på lördag den 22 september klockan 10.00-14.00 med HELA-mässan. Då fylls Rådhustorget med föreningar och organisationer som visar upp sin verksamhet. Det är också diverse uppträden på scen med bland annat band från Sensus, Cabaret Mix och Landskrona Dansstudio.

Veckan kommer därefter att vara fullspäckad med workshops, föreställningar, dialoger och öppet hus hos föreningar och organisationer i staden. Lördagen den 29 september avslutas veckan med Pride Landskrona som bjuder på tal, musik och parad.

Här finns programmet för HELA-veckan

Fakta om HELA Landskrona

Samverkan, delaktighet, dialog och mångfald är fyra ord som kan definiera vad HELA Landskrona står för. Alla idéburna organisationer och landskronabor är välkomna att vara med och utveckla HELA Landskrona.

HELA Landskrona vill också underlätta för alla idéburna organisationer att hitta olika former för samverkan som bidrar till att de utvecklar sina verksamheter och Landskronabornas förbättrade folkhälsa.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.