Hitta tomten i Landskrona

På söndag, den 8 december mellan kl. 12.00-15.00, anordnar Skånetrafiken, Nobina och Landskrona stads sektion Fält tävlingen "Hitta tomten".

Tomten och två medhjälpare kommer då att låna en av Nobinas bussar. Tävlingen riktar sig till ungdomar och går ut på att hitta tomten och hans buss någonstans i Landskrona, ta en bild tillsammans med honom och posta den på instagram. Tips och ledtrådar om var tomten finns fås av Nobinas busschaufförer.

Skånetrafiken, Nobina & Sektionen Fält vill genom tävlingen skapa förutsättningar för barn och unga att bygga bra relationer gentemot förare, Fältgruppen och Blåjackor (stadsvärdar).

- Genom att  få  kunskap om stadsbussarna i tidig ålder hoppas vi  öka kundnöjdheten vilket förhoppningsvis leder till fortsatt åkande efter skoltiden.  Vi vill tillsammans finnas där för ungdomarna för att lyfta fram kollektivtrafiken som en  mötesplats och resandet som en positiv del i deras vardag, säger Hajrije Aliu, affärsutvecklare på Nobina.

- Bussföraryrket har idag ganska låg status bland unga. En förbättrad relation och förståelse för yrket kan bidra till att öka respekten för rollen. Förbättrade relationer och positiva möten ökar tryggheten för alla parter. Därför välkomnar vi alla unga att delta i tävlingen ” Hitta Tomten”, avslutar Hajrije Aliu.

De hundra första som postar en bild vinner ett presentkort värt 200 kronor på H&M eller Game. 

Här hittar du tävlingsreglerna

Här hittar du mer information

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén