Höstlov med Sektionen Fritid

Under höstlovet arrangerar Sektionen Fritid massor av aktiviteter för dig som är mellan 13 och 18 år. Vi har fem ungdomsarenor öppna olika dagar i veckan.

Fredag
Vi kickar igång höstlovet med ett LAN på Softstation, på Västervångskolan. Vi håller på hela natten mellan fredag och lördag.

Måndag
På måndagen har vi en halloweenworkshop på Arena Öster, på Seminarieskolan 7-9, där du kan prova att göra ansiktsmålningar, masker och givetvis halloweenpumpor.

Tisdag
Under tisdagen kommer Arena Öster att bygga upp en scen som ska finnas i den nya lokalen, vi hoppas att du vill vara med och hjälpa till.

Onsdag
För nionde året i rad arrangeras Ungdomsnightcup den 29 oktober med start kl. 11.00 i Idrottshallen. Förra året deltog ca 360 ungdomar och vi hoppas på ett lika bra och roligt arrangemang i år.

Torsdag
För dig som gillar att dansa, på torsdag från kl. 13 är det dans i Ungdomshuset Karlslund.

Fredag
På fredagen håller vi öppet i Semmehallen från kl. 10.00, där kan du spela basket och pingis.

Lördag
På lördagen arrangeras en spökrunda och en CSI-mordgåta, håll nerverna i styr och kom och hjälp till att lösa gåtan. Detta hålls på Softstation.

Mer information om våra aktiviteter och tider som våra ungdomsarenor är öppna hittar ni på vår app Ung i Landskrona eller här på landskrona.se/ung

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén