Julen 2012 är i fara! – Se Landskronas egen julkalender på webben

Sent en iskall eftermiddag den första december kidnappas Jultomten av en okänd man. Fängslad mot sin vilja tvingas han lägga hela julens öde på tre ännu ovetande barn, som dras in i sitt livs största äventyr. Följ Landskronas kalender direkt på webben.

24 dagara – Landskronas julkalender på webbenMed stöd från Landskrona stad har Actionstudios producerat en unik och nyskapande julkalender som kommer att visas exklusivt på webben. Actionstudios är en ung mediabyrå i Landskrona som drivs av Sebastian Swärd, Martin Larsson och Patrik Andersson.

En utmanare till SVTs julkalender

Mået är utamana SVTs julkalender som det första seriösa alternativet. Från första december kommer julkalender 24 dagar att sändas i 24 avsnitt med finalprogrammet på julafton.

– Efter drygt två års arbete är vi snart i mål och det känns fantastiskt, berättar Sebastian Swärd, en av skaparna till julkalendern.

För manuset står Patrik Andersson, men idén har de tre skaparna kokat ihop tillsammans.

– Det har varit viktigt för oss att ta in det som vi tycker är viktigt i en julkalender, säger Patrik. Sånt som den traditionella TV-kalendern har tappat de senaste åren.

En spännande handling med humor och med en glimt i ögat

Julen 2012 är i fara! Sent en iskall eftermiddag den första december kidnappas Jultomten av en okänd man. Fängslad mot sin vilja tvingas han lägga hela julens öde på tre ännu ovetande barn, som dras in i sitt livs största äventyr.

– Vår julkalender blandar alla genrer och kommer förhoppningsvis att uppskattas av både små och stora, förklarar Martin Larsson, producent.

Du kan följa kalendern via www.24dagar.se.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén