Karlslundsbadet öppnar för hösten

Karlslundsbadet har haft stängt för service och underhåll i tre veckor. Nu har badet öppnat igen med ordinarie öppettider.

Som vanligt inför höststarten är det dags att anmäla sig till nya kurser. I höst erbjuds vattengympa, vuxensimskola och intensivsimskola. Kurserna startar vecka 38.
  • Vuxensimskola, onsdagar kl. 18.45. Anmälan 26 augusti - 12 september.
  • Intensivsimskola (6-9 år), tisdag och torsdag kl. 17-17.45. Anmälan 26 augusti - 5 september. Endast 10  platser.
  • Vattengympa, måndagar kl. 11-11.45 samt onsdagar kl. 18-18.45.
– IndoorWalking kommer vi inte ha som gruppträning längre. Har du friskvårdskort eller 10-kort kan du dock själv träna IndoorWalking när du vill, under badets öppettider. Har du aldrig testat den typ av träning kan du först prova på till drop-in pris. Vi kommer tyvärr inte heller ha någon babylek i höst men vi hoppas att åter kunna erbjuda kurser i babylek nästa år, berättar Anna Wikström, badmästare på Karlslundsbadet.

Mer tid och plats för motionssimning
Nytt för i höst är att motionssimning utökas på Läktarbadet så att alla motionärer kan simma där onsdagskvällar kl. 19-20. Tillträde endast med friskvårdskort eller 10-kort. Vi börjar också med motionssimning på helgen, lördag kl. 12-14 samt söndag kl. 11-14. Även detta inne på Läktarbadet. På dessa tider gäller ordinarie pris och du kan betala inträde per gång.

Under hösten kommer badet också erbjuda vuxenkvällar med arombastu och HLR-utbildning samt en piratdag för de yngre.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.