Karlslundsbadet öppnar för hösten

Karlslundsbadet har haft stängt för service och underhåll i tre veckor. Nu har badet öppnat igen med ordinarie öppettider.

Som vanligt inför höststarten är det dags att anmäla sig till nya kurser. I höst erbjuds vattengympa, vuxensimskola och intensivsimskola. Kurserna startar vecka 38.
  • Vuxensimskola, onsdagar kl. 18.45. Anmälan 26 augusti - 12 september.
  • Intensivsimskola (6-9 år), tisdag och torsdag kl. 17-17.45. Anmälan 26 augusti - 5 september. Endast 10  platser.
  • Vattengympa, måndagar kl. 11-11.45 samt onsdagar kl. 18-18.45.
– IndoorWalking kommer vi inte ha som gruppträning längre. Har du friskvårdskort eller 10-kort kan du dock själv träna IndoorWalking när du vill, under badets öppettider. Har du aldrig testat den typ av träning kan du först prova på till drop-in pris. Vi kommer tyvärr inte heller ha någon babylek i höst men vi hoppas att åter kunna erbjuda kurser i babylek nästa år, berättar Anna Wikström, badmästare på Karlslundsbadet.

Mer tid och plats för motionssimning
Nytt för i höst är att motionssimning utökas på Läktarbadet så att alla motionärer kan simma där onsdagskvällar kl. 19-20. Tillträde endast med friskvårdskort eller 10-kort. Vi börjar också med motionssimning på helgen, lördag kl. 12-14 samt söndag kl. 11-14. Även detta inne på Läktarbadet. På dessa tider gäller ordinarie pris och du kan betala inträde per gång.

Under hösten kommer badet också erbjuda vuxenkvällar med arombastu och HLR-utbildning samt en piratdag för de yngre.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén