Klart med Landskrona Karnevalen 2011

20 december har avtal tecknats mellan Landskrona stad och AB Fest i Stan, representerat genom Olle Larsson. AB Fest i Stan vann den offentliga upphandlingen som genomfördes under hösten.

Uppdraget innebär att Olle Larssons företag har helhetsansvaret för planering, genomförande och uppföljning av Karnevalen, som kommer att infalla under perioden 14-16 juli 2011.

- För mig blir det återigen en spännande utmaning att för sjunde året i rad axla ansvaret, och tillsammans med många involverade parter skapa och genomföra den stora folkfesten ”Landskrona Karnevalen 2011”, säger Olle Larsson, AB Fest i Stan.

- För Landskrona stad är det viktigt att skapa samförstånd och involvera olika lokala parter såsom föreningsliv, företag och organisationer. Dessa kan bidra innehållsmässigt till en bred och folklig Karneval, säger destinationsutvecklare Thorsten Karlén.

- Vi är oerhört glada att kunna teckna avtal med Olle Larsson och hans företag. Olle besitter en enorm kompetens och har ett brett och mycket väl förankrat kontaktnät i vår stad. Han är en eldsjäl och får människor med sig och lever verkligen upp till devisen ”Vi gör den tillsammans”, avslutar Stefan Johansson, t f Stadsdirektör.

Landskrona den 21 december 2010
Landskrona stad
Näringsliv & Destination

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén