Klart med LandskronaKarnevalen 2016!

Torsdag 28 juli till lördag 30 juli 2016 kan vi se fram emot karnevalsstämning i stan. Det står klart efter att Landskrona stad har förlängt sitt optionsavtal med eventföretaget Creandia AB som nu har vana av att arrangera Landskronakarnevalen.

Under hösten 2014 gjorde Landskrona stad en upphandling för genomförandet av LandskronaKarnevalen. Upphandlingen vanns av eventföretaget Creandia AB som tillsammans med Landskrona stad har utvärderat 2015 år karneval. Överlag är involverade företag och föreningar samt besökare nöjda. Mixen av artister, olika scener, actionområde och knallegata tillhör de mest populära inslagen.

- För Landskrona är Landskronakarnevalen ett väletablerat varumärke och ett välkommet, återkommande evenemang. Det är en folkfest i tre dagar för våra invånare och tillresta besökare i alla åldrar. Creandia har tagit sig an uppdraget med stort engagemang och hjärta för sin stad. Dessutom är de mycket professionella i sitt utförande, så vi är glada över att kunna ge dem förtroendet att genomföra karnevalen även 2016, säger Thorsten Karlén som ansvarar för evenemangsfrågor i Landskrona stad.

Creandia, med Lena Bergkvist, Niclas Lundblad och Dennis Westerberg i spetsen, tackar Landskrona stad för det fortsatta förtroendet: 

- Vi ser med glädje fram emot att återigen kunna planera för ett karnevalsfirande, som tar sin utgångspunkt i såväl tradition och igenkännande, som i utveckling och förnyelse.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén