Klimatvardag söker 10 hushåll i Landskrona

Utmana dig själv i KlimatVardag! Vill du leva mer klimatsmart, men behöver lite tips och råd för hur du gör det i din vardag? Kom med i KlimatVardag! Tillsammans med andra hushåll i Skåne får du under ett års tid information, konkreta tips och stöd för att göra de förändringar som passar just dig.

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något! KlimatVardag är projektet för dig som vill lägga lite tid och lust på att spara energi och pengar och sam tidigt bidra till en bättre miljö.

Vi tipsar – du bestämmer

Vi erbjuder föreläsningar, gruppsamtal, temakvällar, företagserbjudanden och möten med till exempel energirådgivare. Vi fokuserar på att ge information och tips inom områdena mat, transporter, avfall och energianvändning. Du bestämmer själv hur din klimatvänligare vardag ska se ut. Det finns tusentals möjligheter och det är upp till varje hushåll att bestämma vad och
hur mycket man vill förändra.

Alla är välkomna!

Singel, fembarnsfamilj eller äldre par? Alla är välkomna i KlimatVardag! Låter det spännande? Skicka din intresseanmälan till rainer.weich@landskrona.se. Anmälan är inte bindande. Mer information om projektet kommer att skickas ut.

KlimatVardag drivs av Hållbar Utveckling Skåne i samarbete med deltagande kommuner. Det är din kommun som finansierar ditt deltagande. Ring Rainer Weich på telefon 0418-47 06 14 eller Helena Thelander på 0708-93 11 03 om du har frågor eller funderingar kring projektet. Projektet pågår mellan april 2012–mars 2013. www.hutskane.se

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén