Landskrona i Almedalen - följ direkt på webben!

Just nu pågår den årliga politikerveckan i Almedalen i Visby. För första gången bjuder Landskrona stad in till seminarier. Du kommer kunna följa våra seminarier direkt på webben via bambuser.com/channel/Oresundshuset.

Med hjälp av Öresundskommiten kommer vi sända våra seminarier direkt på webben via Bambuser. Du kan följa direktsändningen men också gå in i efterhand för att titta. Båda seminarierna startar klockan 8.00 och pågår till klockan 9.30.

Fredag 5 juli

Fredagens seminarium står individ- och familjeförvaltningen för och det tar upp effekterna av landskronamodellen, där aktivering ger verkan på människors beroende av försörjningsstöd. Bland andra migrationsminister Erik Ullenhag (FP) medverkar.

Lördag 6 juli

Lördagens seminarium arrangeras av utbildningsförvaltningen om Landskronas förbättrade skolresultat för nyanlända elever. Sveriges skolledarförbund och Lärarförbundet medverkar.

Se sändningarna på bambuser.com/channel/Oresundshuset.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén