Premiär för säsongen 2016/2017 i Landskrona ishall

?? landskrona_ishall.jpg

Nu är det dags att leta upp och damma av dina skridskor. Lördagen den 1 oktober är du välkommen till Landskrona ishall för säsongspremiären av vinterns skridskoåkning. Vi öppnar klockan 11.00 och du kan åka fram till klockan 12.30.

Ett tydligt tecken på att hösten är här är när ishallen öppnar för allmänheten. Det brukar alltid ske första helgen i oktober. Så även i år. Lördagen den 1 oktober 2016 är det säsongspremiär för allmänhetens åkning i Landskrona ishall. Med allmänhetens åkning menas att alla är välkomna att åka skridskor utan att vara med i en klubb.

Säsongens öppettider

Ishallen är öppen för allmän åkning på lördagar och söndagar klockan 11.00-12.30.

– Under några helger i höst anordnar våra konståkningsföreningar och hockeyförening tävlingar, uppvisningar eller cuper och då är vi tvungna att stänga för allmänheten, berättar Petrit Parduzi, uthyrningsansvarig på fritids- och kulturförvaltningen. Aktuella datum då ishallen är stängd för allmänheten finns på ishallens hemsida – www.landskrona.se/ishall. Under loven kommer vi som vanligt att utöka öppettiderna för allmänheten, avslutar Petrit.

Uthyrning av skridskor

Skridskoåkning är en rolig och billig familjeaktivitet då det i Landskrona är gratis att åka. Ta med egna skridskor eller hyr för en billig peng, 30 kr. I priset ingår självklart hjälm.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Publicerat den av Johan Alsén

Senast ändrad