Landskrona klättrar i företagarranking

Landskrona klättrar 67 placeringar i rankingen för Årets Företagarkommun , från plats 102 till plats 35. Landskrona seglar också upp i toppen bland Skånes kommuner och placerar sig här på en tredje plats.

- Det är glädjande att alla gemensamma ansträngningar för att utveckla företagandet i Landskrona nu gett mätbara resultat, säger Annika Rundblad på näringslivs- och destinationsavdelningen. Vi slår oss dock inte till ro. Arbetet med att förbättra klimatet för företagen fortsätter hela tiden.

- Det är glädjande att vi klättrar uppåt. Näringslivsfrågor är ett av våra prioriterade målområden. Mycket av vår stads utveckling hänger på att vi är framgångsrika i det arbetet, säger Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande.

Årets Företagarkommun är ett gemensamt projekt mellan Företagarna och UC. Syftet är att uppmärksamma de kommuner där företagandet utvecklats bäst under det gångna året.

Rapport för Skåne län

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén