Landskrona museum ♥ barn

Inför arbetet med en ny permanent barnutställning är Landskrona museum nu på jakt efter familjer med barn i åldrarna 0-5 år boende i Landskrona.

– Eftersom det är en utställning för barn vi ska bygga, tycker vi att det är mycket viktigt att barnen får vara med och ge input i arbetsprocessen säger Maria Olofsson som sitter med i arbetsgruppen för den nya utställningen.

Familjerna kommer att träffas vid två tillfällen i april på Landskrona museum. Frågor som kommer att lyftas under dessa tillfällen är bland annat:

  • Hur är det att vara barnfamilj på Landskrona museum?
  • Vad gör en barnfamilj i Landskrona under en dag?

Det kommer läggas stor vikt vid familjernas tankar och åsikter för gruppen som arbetar med den framtida uställningen för barn.

Anmäl dig redan idag!

Anmälningsblankett finns att hämta i entrén på Landskrona museum samt laddas ner på landskrona.se/barnochmuseet.aspx. Anmäl dig senast 31 mars 2014. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Karolina Degerman som är kulturutvecklare för barn och unga på Landskrona stad. Du når Karolina på telefon 0733-47 33 40.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén