Landskrona stad lanserar ny hemsida

Måndag 30 maj lanserar Landskrona stad en helt ny hemsida. Med en tydligare och förenklad struktur hoppas vi att du som besökare till sidan lättare ska hitta informationen. Sedan tidigare är landskrona.se anpassad för mobiler men nu har vi gjort ännu lättare att surfa via mobil och surfplatta.

Under vintern och våren har representater från alla delar av vår organisation varit med i arbetet att ta fram en helt ny, bättre hemsida för Landskrona stad. Vi har inventerat allt innehåll, rensat, skrivt om och skrivit nytt. Vi har också arbetat fram en ny struktur som ska underlätta för dig som invånare, företagare eller besökare att hitta den information du söker efter.

Ökad tillgänglighet

Vi har ett helt nytt system som ska göra det enklare för de som arbetar med sidan att hålla informationen uppdaterad och aktuell. Den nya tekniken gör även sidan mer tillgänglig, att den fungerar på alla olika enheter som mobiler, surfplattor och datorer. Sidan följer även riktlinjerna för  WCAG 2.0 som innebär att sidan blir mer tillgänglig för de bland oss med olika typer av funktionsnedsättning.

Uppdatera dina bokmärken

Eftersom vi gjort ändringar på sidan så innebär det många sidor har fått nya adresser. Har du tidigare lagt bokmärken kan du behöva uppdatera dem. Använda gärna sökfunktionen för att hitta det du söker.

Välkommen till nya www.landskrona.se.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén