Landskrona stad önskar en god jul!

Vi går mot årets slut. Tillsammans med stadens medarbetare vill jag tacka för året som gått. Vi lämnar ett händelserikt jubileumsår bakom oss.

Allt började i mars på vår födelsedag med kungligt besök och därefter har vi staplat jubileumsfirandena ovanpå varandra.

Jubileumskören har spritt sångarglädje på gator och torg, vi har stickat över en mil halsduk som nu värmer gott i vinterkylan och teaterföreställningen ”Bara en Berglärka” har dragit fulla hus. Landskronadagar, konserter, idrottstävlingar och en underbar koloniutställning är andra exempel på trevliga evenemang under jubelåret.

Att genomföra allt detta hade inte varit möjligt utan ett stort stöd från er som verkar och bor i Landskrona. Det är alla er som vi har att tacka! Tacka för att ni brydde er, tacka för att ni genuint ville att vår stad skulle firas och inte minst tacka för att ni såg till att Landskrona numera finns på världskartan med positiva förtecken.

På Nyårsafton är ni välkomna till Rådhustorget och stadshuskajen för ett sista jubileumsevenemang. Sång, musik, fackeltåg och ett sprakande fyrverkeri avslutar detta år och välkomnar nästa. På landskrona.se/600 hittar du programmet.

Jag önskar alla en riktigt fröjdefull och mysig jul. En jul fylld med gemenskap och värme – var rädda om varandra.

Lennart Söderberg
Kommunfullmäktiges ordförande

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén